Trött

Jobbat hela veckan, är sjukt trött på de. Behöver ett varmare jobb. Har inget emot den fysiska ansträngningen men kylan och leran tar kol på mig.

inte måndag!

Vill verkligen inte ha det. Det väntas nämligen bara en massa lera då.

Varmt?

Det är varmt i mitt rum, alltså varm som i inte ens kalla tår när jag sitter vid datorn. Det är en väldigt ny känsla och jag gillar den, nu vill jag mysa ner mig i sängen istället för att boa ner mig. Jag sover nu med bara 2 täcken! Det fodrade överkastet är alternativt och jag sover ofta utan stumpor!

Sluta tidigt

Vi hade inte fått grejerna vi behövde så jag fick sluta tidigt idag. Grymt skönt att slippa bli lerig och stå och frysa.

Snart åka och lämna en grej sen stan och handla mat.

smutsig

Ja det kände jag mig efter dagens jobb. Var täckt i lera från topp till tå. Det var kallt, äckligt och sjukt jobbigt. Fick verkligen jobba mer idag än igår, vill inte jobba imorgon. Snart sova då jag hemskt trött.

Och för alla som på något mystiskt sätt missat det så är det enduro tävling på banan utanför sala på lördag. Verkar som att jag kommer finnas där.

Världen är rubbad

Är så sjukt trött efter jobbet. Det är inte något med mycket skottande eller springande utan det faktum att jag bara behöver vara där, på åkern och frysa rumpan av mig. Okej idag var jag ner i gropen en gång iförd galon kläder. Men annars så är det så att jag bara ska finnas där.

Nu förstår jag att vissa tycker det är orättvist att jag får betalt bara för att stå där, vad gör jag för nytta? Jo om inte jag är där och ibland tex mäter djupet på gropen så det blir bra måste grävmaskinisten göra det, det är halt som fan och ramlar han då ner och slår sig kan det dröja timmar innan någon märker att han inte sitter i maskinen. Det måste vara två där, en i maskinen och en utanför för säkerhetens skull. Men ibland känns det som det lättaste och tråkigaste jobbet.

Men men det som jag verkligen gått och tänkt på idag är att en person här i stan blivit misshandlad i sitt eget garage. Det känns bara så skumt, att någon blir nerslagen på krogen, en fest eller bara nere på stan fine, det händer ofta. Men i sitt egna garage?!

Onödigt

Trodde det skulle bli jobb idag men när jag väl kommit dit och även fått vänta ett bra tag så ringedet och jag får veta att grävaren är trasig och inte hunnit bli lagad än. Då undraar man ju varför man gick upp kl 6 i morse. Men men möte om en timme nu.

sen och ganska dålig

Men har ju jobbat idag. Sjukt slappt först sen blev det både jobbigt, lerigt och kallt.  Sedan efter att ha tagit i så att jag nästan stupat( ramlade faktiskt en gång) så släpade jag min ända till gymmet. Grymt nöjd men sjukt trött nu.

Pyssel

Har blivit lite pyssel med mamma idag. Hon har startat ett nytt projekt och jag hänger med på en kant, Sitter just nu och kolla på en hemsida med massa pyssel saker. Ska prata lite med en viss person som den vill vara återförsäljare åt mig eller om det inte passa i pappers världen.

Annars så poppar jag Katy Perrys Hummingbird Heartbeat.

Fix

Fixar mig just nu, snart middag med gäster. Idag har jag en sjuk träningsvärk efter gymmet igår. Har tagit det lugnt mest men nu är jag lite mat ansvarig så bäst att skynda sig.

Trött nu

Det blev lite jobbat med hemsidan, sen gymmet och handla. Nu har jag också förberett middagen och så. Känner mig duktig och sjukt trött.

Lite jobb

Fick ett mail med en ogga jag behövt till hemsidan så nu ska jag jobba lite med den. Sen ska jag fixa lite hemma innan det blir handla mat och gymmet.

Fryser!

Har nästan inge känsel i tårna trots att jag vickar på dem hela tiden. Det är iskallt i mitt rum. Sitter och diggar till Katy Perry och är avvis på en vän till mig som beställt en mac idag. Jag vill också ha!

Det blev en snygg solnedgång idag som fotograferades med Amanda som jag dragit ut hit. Pga regn så blev det inte mycket annat fotat men tjejsnack och kladdkaka. Mums!

Nu film och sockor!

Pissväder.

Det är plusgrader, regn och ingen sol i sikte. Sucks! Hade det varit lite mer plusgrader, strålande sol och en halvvarm vind hade det varit så mycket bättre. Det bästa med kylan var att det var torrt. Vill inte ha blött och lerigt!

Men men, även om solen "lyser" med sin frånvaro(jag vet dålig humor) så kan det nog bli ganska snygga skogsbilder en dag som denna.

Nudelben?

Det tror jag att jag fick i alla fall. Det blev 100 längder i simhallen, det är 2,5km.... Inte konstigt att jag är så trött!  Nej Nu Sova! God Natt!

jobbigt

Idag var det sjukt jobbigt när klockan ringde trots att jag somnade i bra tid och sova ganska bra under natten. Så det blev inte ut hem hund och kamera för att kolla soluppgången idag, det blev tv:n istället.

Ska snart iväg och kasta sopor sen äta innan det är tid för simning med Lella.

Bilder! från idag då....






ny rytm

Sitter här vid datorn och är sjukt trött, börjar verkligen få in att sova tidigt och gå upp tidigt... Kan bero på att när jag är själv hemma kan jag sitta vid datorn mer under dagtid utan att någon klagar....
Då försvinner det med att sitta hela nätterna.  Men men ska väl publicera det här bara för att göra ett till inlägg med bara bilder, vill ju använda kategorin foton.

dagen

Var ut tidigare än igår med hund och kamera, fick lite snygga bilder innan det blev för kallt. Har också grymt ont efter gymmet igår.

Bevis!

Nu Kl 07:20 är jag klarvaken! Varför? känns vettigt att göra som Pippi och gå upp i tid även om man inte har en dag fylld av måsten...

Bilder

Här är lite bilder från i förmiddags när jag tog min kyliga promenad.






Gymmet

Nu blir det snabbsväng med hunden sedan in till gymmet! Då får man ju känna sig ganska duktig idag. yeahj me!

Kallt!

Sjukt kallt ute under min hundpromenad. Hade kameran med och fick en del snygga bilder på soluppgången och det översvämmade bäcken. Annars finns det inte mycket att göra som arbetslös på landet... åka till stan och köpa mjölk kanske.

Nu ska jag välja lite bland bilderna sen kommer det nog upp några här.

Slappp....

Tar det lugnt och kollar på The OC. Insåg att i avsnitt 5 av första säsongen så är han som spelar Stefan Salvatore i Vampire Diaries. Hmm... det är verkligen inte uppenbart då han är så sjukt solbränd och något kraftigare.

Men men, ska försöka gå upp imorgon när klockan ringer men vad fan ska jag göra med min dag? Hundpromenad står på schemat men annars vet jag inte.... Fota lite.. Kanske sy lite mobilskydd?

Lyckades

Idag vaknade jag faktiskt av klockan, gick upp också.  Sen har jag mest gjort ingenting, var nyss på en lite längre hundpromenad.

Imorgon kanske jag också gör något när jag väl gott upp.

Morron...

eller dag vilket du än föredrar. Försov mig såklart idag! Urg minns inte enns att klockan ringde, jag som skulle vara duktigt och ta tag i saker.... men men. Får ställa klockan någon annan stanns i fortsättningen för det här är ohållbart.

Ska i alla fall snart duscha och senare blir det stan och träffa Lella.

nada

Har inte gjort något vettigt idag, eller ji hundpromenaden och kastat sopor, annars bara tagit det lugnt. Tänkte starta en film och sätta mig med skissblocket. Jag får inte låta min "arbetslöshet" dra ner mig nå mer. Måste börja göra saker igen!

Imorgon ska jag träffa Lella och vi ska laga thaimat. ^^ Vårat favorit ställe i stan har nämligen semester stängt. Vi tror de är i thailand.

FREDAG!

Blev trevligt igår trots viss irritation från mig och lite sårande ord från andra. Fick ett arbetskollega att lova mig en ny bil, vette tusan hur han ska kunna fixa det men men.

Idag har det blivit en promenad med mamma och hunden. kameran var också med och lite bilder blev det. Snart dax för solnedgång igen men den här orkar jag vara inte ut och fota, de må vara unika men ibland är det inte mycket till skillnad.

det blev...

... två kakor istället, hade så mycket banan. Nu har även en del saker inför ikväll fixats, det bjuds nämligen på tre rätters och trevligt sällskap.


Yeah!

Äntligen Ligger min nya bakgrund uppe! ^^

Jag sitter här med en grym träningsvärk efter gymmet igår. Det är kallt och klart väder ute så var ut med hunden och kameran en sväng, blev ganska bra bilder men inte så spännande, får bli ut igen när solen börjar gå ner och det blir lite häftigt ljus. Kanske snöra på sig rejäla kängor och ta bilen upp på en skogsväg.... Får se vad som faller sig in.

Men nu ska jag kanske baka en banankaka och sen försöka leka modell åt mig själv. Är verkligen inte nå bra på att ta bilder på mig.

Tisdag?

Är ganska säker på att det är tisdag, idag blev det i alla fall en lång kaffe stund hemma hos Luma. Trevligt som tusan då vi inte setts på evigheter. Mycke snack om allt möjligt och ingenting. Nu sitter jag här och funderar på om jag ska leka lite med bilder och kanske lägga upp lite mer av mina naturbilder på facebook....  vi får väl se.  Kanske skulle leka lite med photoshop också?



Vad tycker min omvärld om denna bild?

Segt....

Har knappt lyft min rumpa från kontorstolen idag, eller det är i alla fall så det känns.  Saknar mitt hjärta.. hon åkte igår morse när jag var sjukt bakis. =( Älskar verkligen att vara moster till den babyn. Kan knappt fatta att hon är 4 månader. Men men ska nog försöka hitta lite mat och sen ansiktsmask. eventuellt en sväng på träningscykel innan en dusch.

.....

Hät är lite bilder som jag tagit under hösten/vinter 2011.


2012

Okej, here we go! Kommer det bli ett bra år, dåligt år eller kommer vi gå under?

RSS 2.0