Spel!=)

Har idag fått 2 av de 3 spelen jag beställt med posten. Hoppas på att få det sista imorgon. Och nu undrar ju alla vad det rä som gör mig så glad? eller... nä, men jag skrivet det i allafall. Har äntligen har råd att skaffa mig sims 3 och några expantioner till. ^^

Nu ska jag göra lite läxor och så sen ska det spelas. Måste ju ha lite diseplin på migsjälv ibland. Sen vill jag läsa ut andra boken om hungerspelen: fatta eld. OMG så bra den är XD  Har även reserverat tredje boken revolt på bibloteket och den ska hämtas imorgon.

Kallt

det har varit ca 10 minusgrader som varmast idag. Inte okej. Sen så är mitt paket från cdon fast i göteborg pga snöovädret! FUUUU FAIL jag blir arg. Vill ha mina spel!

boktips!

Här kommer ett boktips som jag fick från både min mamma och min vän Amanda. Jag blev inte övertygad först men nu när jag läst den vet jag inte varför jag väntade så länge. Boken är Hungerspelen av Suzanne Collins. Det är en serie på 3 böcker och jag nu bara läst den första. Ska sätta mig med den andra nu. Men folk läs den! Hemsk fasinerande bok.

SKIT!

Satt här inte allt för stressad och pluggande i historia när jag bestämde mig att jag skulle växla in det sista av mitt PA som ska vara klart tills ikväll. Vad upptäcker jag då? Jo att det hårda slit jag lagt ner de 2 senaste dagarna inte går att hitta, det är borta! Så nu har jag gud vet hur många timmar extra att göra om allt!=( Livet är inte rättvist vet jag men det här är överkurs...

Underbar^^

Kollade äntligen på The Boondock Saints inatt och älskade verkligen den! Den har allt med vapen, humor och kamratskap som krävs. Måste ses av alla!


Varför är det så?

Varför är det svårt att sova om nätterna men inte dagarna när man är sjuk?
Varför ska man sånna nätter hitta nya bra låtar som väcker känslor man kämpat för att släcka så länge? Det är ju så man vill skrika och gråta.
Vem vet det kankse bara är feber som gör mig vimsig men vill ha tankarna på honom bort, de ger mig ingen frid.

"I stayed in one place for too long
Gotta get on the run again
I saw the one thing that I want
Hell bent, get outta bed"



"Would you kiss me while I bleed
Would you see me close my eyes
Cause I won't live forever
My pain within you lies

So welcome to my freakshow
You may never leave
This is all I know
Tell lies that will decieve

I (I) can't (can't) sleep (sleep)
Cause they scream
In my head

I (I) can't (can't) think (think)
Cause of you
Dreams come true"

Data

Datalektion i skolan som vanligt. Maskeraden i lördags var rolig men det blev inga vackra bilder på mig då promillehalten höjdes fortXD. Hade i allafall sjukt kul.
Nu åter till webdesignen

Äntligen Fredag!

Äntligen slut på en jobbigt vecka. Denna helg ska håret först blekas sedan bli blått inför maskerad imorgon kväll.^^
Och på söndag är det dax för Harry Potter på bio. Det ska bli så jäkla kul^^. Nu ska jag dock plugga klart matten vi gick igenom idag så den sitter sedan duscha. Får sen om det blir en film eller kudden direkt sen. Gnatt allihop=)

Slappa

Ger migsjälv ledigt just nu, men bara för en stund och det mesta av den gick till matlagningXO
Har iallafall fixat med godis och macka till sv nationella imorgon. Det kommer bli jobbigt as hell, men men det finns inget val.
Har bokat in simning med Kajsa imorgon också, efter ett långt prov känns att sträcka ut i en bassäng sedan smälta i bastun väldigt lockande. Men men ska nog skissa lite innan läxorna får ta plats igen.


Och folk jag kommer troliegn att färga håret delvis grönt någon av de närmaste dagarna^^ Vad tros?

It nevet ends...

Urk för skolarbete men men måste man så måste man. Har dock fått en del design ideér i huvudet, plugg först sen skissa på dessa^^

Körlektion och PA

itter nu i våran data sal och ska väl joba med PA är det tänkt, ska ju även jobbaa med det ikväll hemma. Körskolan gick väl sådär, tycker de tjatar förmycket med gammal iställe för att ge en nytt att öva på hemma... seg seg sego.

Hoppas kunna ägna lite tid åt att pyssla ikväll också men vi får väl se hur det blir med det.

Kom igen nu!

Ge mig kommentarer på vad ni tycker om den nya headern och bakrunden^^

Söndag kväll

Sitter här och gör uppgifter i engelska ska jag hoppas kunna ge till gittan imorgon. Det är alltid sjukt mycke att göra nu. Tror skolan försöker krama livet ur oss såhär under sista året.
Men men har coskå börjat ha sjukt skumma drömmar senaste tiden med personer som jag inte ens vill drömma om i den situationen. Det har inte varit mardrömmar eller så men verkligen skumma. Kankse en dag kommer förstå vad de betyder. Nu ska jag göra klart mer engelska sen ska det fram med något pyssel och starta en serie på datorn.

Gonatt och dröm sött.

snö och familj

Det är fan 2 decimeter snö ute, det är kallt, blött och jobbigt.
Sen folk hemma som blir sura för... ja gud vet vad. Ena sekunden är allt frid och fröjd sen så passar tydligen ingenting. Det är då man ger jupp och skiter i allt.

Borta...

... det är vad jag är just nuXO Det är förmycket som händer på en gång men men livet ska väl gå vidare är det tänkt.
Trots all stress över skolan kunde jag inte tacka nej till en tur till västerås i dag. Det blev en del som kudde, papperskorg, långkjol och underkläder. Men men nu ska jag försöka hitta min kvinnliga sida och göra flera saker samtidigt.   Önska mig lycka till^^

RSS 2.0