Bättre sent än aldrig

Kom på att jag kankse skulle skriva här att jag klarade uppkörningen och kör nu bil själv för fullt.

Annars så har jag och Amanda jobbat med responsen vi fick på rapporten och då skrivit en del nytt. Sen är det Högskoleprovet på lördag, är lite nervös men det ska nog fan gå

Nervös

Nu är jag nervös inför uppkörning! Imorgon smäller det. XO Men har folk som tror jag kommer klara det utan problem vilken lugnar en aning. Vill bara ha mitt körkort och känna firheten.

för att hoppa till ett annat ämne var jag ute och fotade lite med vovven häromdagen.^^


Älskade Shadow =)



Och jag då

Trött!

Är galet rött idag, fattar inte riktigt varför men men tänkte berätta lite om min helg. Som alla borde veta var det earth hour i lördags och den spenderade jag på altanen med vattenpipa och några vänner. Söndag morgon vaknar jag av att mamma svär och ropar på pappa. Stapplar ut ur mitt rum och blir skrämd av dörrklockan. Och där står ju såklart jehovas. Hunden skäller som fan, morrar och reser ragg. Pappa öppnar dörren och halvskriker att vi redan haft det i släkten och inte vill ha det igen XD

Grattis!

Grattis till min morfar och till min pappa som både fyllde år igår. Då morfar fyllde 80 var det kalas för honom idag. Det var en väldigt trevlig tillställning och morfar fick faktist vara full.XD

Trött

Har inte gjort mycke alls i skolan idag men var ändå sjukt trött när jag kom hem, men skall den som ger sig. Gav mig iväg till simhallen och simmade 40 längder(1km). Känns bra men nu är hela min kropp ap trött. Tur nog så verkar det som att jag är ledig imorgon.

Ledig

Är ledig idag då min enda lektion är inställd, och från vecka 14 kommer jag inte ha den lektionen något mer. Sjukt underbart^^. Köpte en ny hårddisk igår på 2 TB och den har fått namnet Mir. Gissa vart de kommer från?

Nu funderar jag på att käka, duscha och sedan gå en promenad. Det kommer ta en hel del tid att överföra allt från Independence till Mir. En liten hit där om var namnet kommer ifrån, sista hiten blir att den första och minsta hårddisken heter Freedom.

WTC nästan.

Ska snart åka och köpa shampo och en ny extern hårddisk. Det blir troligen övningskörning dit

sova!

Det har jag gjort typ hela dagen och ska snart sova mer. Får se vad framtiden innehåller

Bättre än jag trodde

Hej världen, nu är jag nästan vaken och har käkat frukost. Festen igår var grymt kul och mycke alkohol blev det XD. Däckade sjukt snabbt när jag kom hem med jacka och allt på. Nu börjar dock huvudvärken komma. Urk... tror jag lägger mig igen.

Vad ska man ha?

Vilka kläder ska jag ha på mig ikväll? Har verkligen ingen aning. Kjol, klänning eller byxor?

Helg!

Äntligen helg, klarade mitt teoriprov i torsdags och nu är det bara Beccas 18års fest imorgon kväll^^. Det blev lite firande shopping i Västerås innan tåget hem gick. Ett långt svart bas linne från gina och en tröja med fejmocka på armbågarna.

Morgon världen

Har sovmorgon till 13.55 men är vaken redan nu. Ska strax ta en dusch, fixa frukost sen plugga innan jag får lov att gå till skolan. Det är sånhär dagar som jag verkligen vill ha ett körkort, men snart så.

gick ju bra^^

Gick bra i skolan idag, var nöjd med min insatts på engelskan. Sen en sväng förbi tafikskolan och sen tillbaka till skolan och gick tips promenad för Π(pi)-dagen. Tror det gick bra för mig och Amanda. Nu ska jag se på gilmore girls och plugga kör teori.

Ajaj fan!

Har sjukt ont i halsen och i ett öra just nu. Inte bra! Har som tur e bara en lektion imorgon, sen data tid på trafikskolan. Teoriprov på tordagsXO

Trött

Är trött som tusan nu men hade jättekul med Lella igår, det bakades brownies och muffins med en överraskning. Nu har hon gått hem, stackarn hade en massa PA att göra XO. Själv ska jag nog spela lite och sen öva glosor.

Fixat

Nu har jag handlat lite inför ikväll dricka, risen, polly, choklad och chips. ^^ Föräldrarna ska bort på middag så det är fritt fram i köket. Nu är bara frågan vad jag ska äta till middag?

Morron=)

Nu tid för dusch, äta något och sen får man se^^ Mitt program blev iallafall lyckat.

Filmfreak!

Hehe, räknade och sorterade bland mina filmer, är lite maniskt och har mitt egna system för hur de ska stå. Men det vart 207 dvd filmer men det är troligen några fler som något syster lånat, hittade till exempel inte Gustaf filmerna så bara där är ju 2 till XO. Har ju också två serier på dvd de 5 säsongerna av Angel och de 7 av Buffy.

Nu ska ja se"The Fast And The Furious TokyoDrift"

Tillbaka

Nu är jag tillbaka här efter slut stress med PA (som nu är preliminärt inlämnad) och allmänt något utbränd. Men nu kommer nya tag och studenten hägrar i slutet. Har nu en lugn fredagskväll och slappar framför datorn. Imorgon har jag planer med bästa bästisen Lella ^^.

Nu ska jag försöka skriva ett program på min TI-83 plus, håll tummarna för mig?
Tänkte ta och ha en film på samtidigt, undrar bara vilken?

Sen kan alla försöka tjata på Lella att hon vill gå på balen med mig. ^.^

RSS 2.0