Lite bilder

Här får ni bilder på några av de saker jag shoppade^^

Sjuk

Sitter hemma med läxor upp till armbågran. Men min hjärna är helt borta. Både av förkylning och att jag är så jävla skoltrött. Känns så segt och jobbigt med allt. Men men ska fan på något sätt klara dethär året, blir klar med skiten och sen komma på vad jag ska göra med mitt liv. Någon som har nå tips?

urg....

London var jättekul trots dåligt hotel och så. Ska försöka ta lite kort på mina fynd och lägga upp i helgen, just nu är jag förkyld och försöker göra det bästa av det.

Aktiv

Tycker jag och Kajsa var riktigt duktiga som simmade 50...52 längder idag^^  Imorgon blir det tydligen ännu mer träning med Amanda, det är inte alltid så illa kan jag väl erkänna. Men men innan dess ska jag skriva omprov i matte E. Får hålla tummarna denna gång och hoppas jag förstår frågorna bättre.  Annars spelas en sarlig blandning av musik, jag söker info till pa, ska börja på en powerpoint till engelskan och jag pluggar matte. Jag förtjänar min chokladbit nu!

datalektion...

Våran data lärare har stulit min optiska datamus, så nu har jag en från stenåldern. Det är dåligt och fasstnar helatiden...   Jag vill hem, plugga matte, åkrahallen kl 4 och hämta packet sen simma med kajsa....

Dumma dumma data!   Nu ska jag tydligen programera ett pallinordom program*suck*

Tisdag

Sitter med datorn i köket medan mamma lagar mat och pratar med systeryster via skype. Sitter faktist inte här för att hjälpa till eller vara social, utan bara för att det är bättre internet här. Nackdelar är dock att man får höra att man är fixerad vid datorn och att man måste ha hörlurar... men men får jag det jag vill så är det värt det^^

Har börjat packa idag tillslut, men vad behöver man och vad är bara onödigt?
För övrig slipper jag och Lella ta bussen till Arlanda( detta skulle ha inneburit att vi skulle vänta ca 3 tim innan incheckningen och allt är stängt). Min pappa har lovat att köra oss^^. Och nej Amanda jag varken bad eller tiggde om det. Det var han som sa att det var ju galet att vi skulle vänta så länge, jag trodde inte han hade tid så jag blev översaskadd när han sa att han kunde. Min pappa är bara bäst ibland.

RSS 2.0