Back in school

I dag var min första skoldag efter lovet, kändes faktiskt lite skönt. Började med sista kapitlet i matten och det kändes lätt, grymt skönt!

Tappa idag också för en stund bort min bilnyckel, letade som fan skräckslagen och med gråten i halsen. Tror ni inte fan att den satt kvar i bildörren? Blev så sjukt lättad att bilen stog kvar.

Och idag är min kära vän Amandas 19års dag så grattis till henne!^^
Hade med mig en kladdkaka till skolan idag för att fira, den traditionen började vi med på högstadiet.

Nu ska jag nog glo på en film och räkna lite mer matte, kan ju jobba på även om den är lätt^^.

Aj!

Igår var det tjejmiddag för att fira en väns födelsedag. Gick dit(ca7-900 meter) i mina begagnade kängor som jag tycker är grymt sköna och såklart fick jag då världens skavsår på båda hälarna. Gör sjukt ont och ser verkligen inte vacker ut nu. Men men ska nog gå ut i solen nu

Trevligt

Igår blev det grillat hos några vänner till min familj, både gott och trevligt. Jag fick jobbet att köra men lyckades då också tjäna lite pengar på att leka taxi till deras dotter och hennes kompisar.

Idag gick en del av de pengarna till smycken till balen



Älskar dem^^

Känns ändå lite jobbigt att se pengarna bara försvinna när man nyss fått dem. Men men snart studiebidrag och sen jobba en helg i Norge borde ge lite pengar^^

Vad tycks om smyckerna? Gissa priset!

gått i graven...

Nu får jag lov att kasta mig mp3, den har inte gått att byta musik på över 1 år och nu har alla låtar försvunnit. Får hoppas på en ny till studenten.

Hellu^^

Min mamma är nu i stort sett klar med min balklänning, är så sjukt nöjd.^^ Nu ska jag bara börja tänka på hur allt annat ska vara. Paketet från Ellos har också kommit, det innehåller två alternativ till studentkläning.

Nu ska jag ner på stan men min mamma, hörs sen!

I'm back!

Nu har jag börjat leva igen, har gått som i koma den senaste tiden. Känns väldigt mycke bättre nu när studenten närmar sig^^ ska bli så jävla skönt. Ser fram emot student balen som fan nu när jag bestämt mig för att gå.
Idag har jag också gjort lite shopping som strumpor till balen och en såndär liten tjejig väska. Aldrig ägt en sådan tidigare. Sen blev det en sväng förbi stans nya outlet. Tycke de var helt okej, hittade ett par piratbyxor som jag letat efter i åratal, nya mjukisar och en snygg tisha. Kankse skulle kolla in där igen nå tag, behöver mer sommar kläder. ^^

sovmorgon

Tog mig välförtjänt sovmorgon idag. Ska snart duscha och ätaq frukost. Idag ska också religonsuppgiften in men han sa inte vilken tid så skriver nog mer ikväll. De som valde prov istället sitter nog nu i skolan och försöker för sina liv komma ihåg Islams fem grundpelare. Mohahaha...

Plugg, plugg och mera plugg

Har pluggat mycke engelska idag, snart blir det matte för att sedan öva glosor en sista vända. Måste börjar jobba mer med religons uppgiften också.

Evil master....

Hehe åkte till en hemmafest hos min kära vän Luma igår. Skulle köra hem så jag höll mig nykter, har en hel del bilder och minnen som nog är väldigt pinsamma för resten av deltagarna. Nu ska jag slappa lite innan det blir sängen. Ledig imorgon så^^

förkyld

Sitter här hemma förkyld och borde jobba med engelska och religon men orka. Ska nog åka ner på stan en sväng. Kolla på byxor och lite sånt. Kom fram till att jag behöver en större garderob idag. Den jag här är nämligen full till brädden och ändå har jag inget att ha på mig. Skulle behöva en London resa nu^^.

Jobbar också på en ny header, håller tummarna.

Slappt

Hade en slapp dag i skolan idag. Sen glömde jag ju såklart att mejla PA till Amanda direkt när jag kom hem. Tur att hon håller koll på saker annars skulle jag vara helt vilse. XO

Jag passade också på att baka idag, det blev muffins med mintchoklad och havregryn. Rekommenderas att prova, med havregrynen behövs inget bakpulver heller då de jäser så mycket naturligt. Byt dock inte allt mjöl utan bara ca 2/3 delar och rågade mått med havregryn.

Aj!

varit hos tandläkaren idag och fixat med en kroniskt inflammerad rot.  Efter var först halv ansiktet bedövat sen när det släppte kom smärtan. Nu sitter jag här och har jätteont.

Jobbigt

Provet var väldigt jobbigt och gick verkligen inte braXO Sitter nu och gör skolarbete, inte kul alls men det är inte så jävla mycket kvar nu^^.

Ska nog lägga en anisktsmask snart och sen bara focus på glosorna till imorgon, resten får vänta.

Högskoleprovet

Det är det dax för imorgon. Är fett nervös, men men hoppas det går bra. Det blir en tidigt morgon och sen på kvällen blir det thai och vin med Lella^^ Hon ska faktist åka bil när jag kör. Önska henne lycka till!

RSS 2.0