Hur ska jag vara klädd?

OMG vad ska jag ha på mig ikväll? Jag har bestämt att jag ska ha strumpbyxor.... sen vet jag inte.  Mitt hår blev i allafall rött igen igår kväll, love it.  Okej kom nu på att jag inte kan ha rosa strumpbyxor till rött hår, en sak löst.

Shoppat!

Nu har jag köp en jäkla massa kläder på rean tycker jag. 2 par byxor( jeans och kostym från Lindex), 1 par jeggings(från H&M), 3 korta bas linnen(från gina), 1 långt baslinne(från gina och ej rea), 1 ljusbrun/vit tunka(från gina), 1 brun "underlinne"( från H&M) och 1 grå tunika(från H&M). Funderar på att köpa fler"underlinnen" grymt skönt.

Har inte köpt ett enda spel eller enns en film på rean och ja gott folk jag är sjuk med en förkylning, det kanske kan förklara min förändring. Nu ska det bestämmas outfit till nyår och håret ska färgas.

Fryst vatten

Skulle ut till in faster idag och träffa kusinerna som tagit sig upp från södra sverige. Det fanns bara ett problem... Vattnet i vårat hus på landet som min faster bor i hade fryst. Det fanns inget vatten allsXD
Så mamma och pappa fick åta ut tidigare och försöka tina upp den misstänkta isproppen. Efter såpa och varmsaltvatten hoppas det att den löser sig under natten. Annars vette fan vad vi ska göra, har aldrig haft problem med vattnet innan.

love it^^

Älskar scruben jag fick av min faster, den är helt magisk!! Och fick en insättnong på kontot idag med märkning ho ho från mammas konto. Nu har man en del pengar att spendera=)

Nu ska jag fortsätta kolla på gilmore girls

God Jul

Det blev tydligen jul med eller utan julkänsla, i mitt fall utan. Kollade inte enns på kalle anka, missade jag nått bra?
Julmat blev det såklart och jag fick faktist inte bara pengar i julklapp^^. Det blev en ask sjöfrukter, coconut body scrub och coconut body butter. Tydöigen vet inte min faster att jag inte är så jätte förtjust i kokos, men jag ska ju inte äta sakerna och är väldigt glad att hon tänkte på mig.=) Fick ju även de obligatoriska pengarna av farfar och mormor och morfar. Får se vad dessa går till på rean då^^.
Har faktist inte fått något av mina föräldrar, inte enns ett kort om att det finns pengar på mitt konto-.- kalla mig bortskämd men det känns lite ledsamt när ens föräldrar inte egr en något alls.

Men men nu ska jag kolla film eller serie, kanske dricka lite julmust. Har en fortsatt trevlig julnatt allesammans!

The day before christmas eve....

Har inte haft en lugn stund på hela dagen känns det som städat, gjort köttbullar, lagat mat till idag, köp julklappar.... och så fortsätter det. Men nu ska jag ta det lugnt och spela sims ^^

Jag och mamma fick våran beställning med bhar idag också. En av modellerna jag beställt passade inte men det andra var super så 4 nya bhar till mig^^ Alla med spets.

Vad gör ni andra i julstressen då? Har ni fått någon julkänsla än? Själv känner jag det inte alls men längtar efter lax och rea^^

Onödigt jobbig dag

Var vid skolan ca 8 i morse trots att jag inte börjar fören 11. Men vad gör man inte för att slippa 4 km i -15 grader. Såklart är min första lektion inställd och håltimmen efter den har nog aldrig känts så lång förut. Men fick se julkabaren för mig högstadieskola, kul att se och träffa de gamla lärarna. Men det var rätt pinsamt att mamma bestämde sig för att delta i år. Men det var också roligt att se.=)


Monday morning....

eller ja det var det tidigare idag. Nu sitter jag här hemma med febere och ont son fan i ögat. Ska nog spela sims för att trösta migsjälv, kankse ta en dusch först bara. Imorgon tänker jag ta mig till skolan oavsett vad, måste ju se kabarren^^

Hemma igen

Hemma från Älvdalen, blev inge fotat alls, var för lat, för kallt och vi kom dit när det var mörkt och åkte inte långt efter frukost. Men men stannade på clas ohlson på vägen. Det blev 3 dvd med anime( 2 av min älskade fruits basket och 1 love hina). Fick även en platta med fläktar att ha under datorn, datorn är svalare och bekvämare att ha i knät nu. De lite negativa med denna resa var att jag i bilen lyckades tappa bort min mobil 2 gångerXD -men har den här nu och den mår bra. Sen vaknade jag i natt med ont i höger ögonlock( min höger). Och nu växlar det mella ren smärta och svidande. Någon som vet vad det kan vara?
Aja, ska nog ta mig en macka snart och sen får vi se vad som händer.

packar

packar och fixar, ska åka mot älvdalen snart. Hälsa på min syster, känns lite konstigt att åka bort med mamma och pappa för att hälsa på min systrar. Har inte varit i älvdalen förut trots att min syster bott där i mer än 1 år XD. Men min andra syster bodde i Luleå i 3 år utan ett besök från mig så antar att jag håller på att bli bättre på att hålla kontakten med dem... lite i allafall^^.

Kameran ska i allafall med, kan ju hoppas på lite snygga natur bilder.

förmycke måsten och lite vilja.

Så känns det nu iallafall, men har tränat idag så det är en bra sak. Nu fixar jag inför sv nationella imorgon och funderar på att lägga en ansiktsmask innan duschen. Min hud håller på att torka ut. Igår tog det tre lager med mjukgörande kräm i ansiktet.

Allt känns lite hopplöst nu med mörker, kyla, mycke i skolan och uttorkad utXD låter väl som en gnällspik men känner mig gnällig.

Hoppas på att lyckas med lite julpyssel i helgen. Typ koka knäck/kola, sticka på mina vantar och leka med annat kul.



slappa...

Det har gjort typ hela dagen fast det fanns tusen saker jag borde gjort istället, typ pluggat till omprovet i matte, PA och historia. Matten är väl viktigast men även tråkigast och den får mig att bara vilja börja gråta. Historian känns ganska lätt då jag känner att jag har koll på den. Och PA känns bara så jobbigt då nästan allt försvann men men det ska inte bara göras snabbt utan snyggt och ordentligt.

Så sant^^

Hon kommer vilja strypa mig för den men men^^ Sanningen ska fram





motherlode... nehe

Tycker sims fusken ska fungera på min ekonomi tänk vad fina jul klappar jag skulle kunna köpa. Imorgon är det studiedag, helt underbart^^ Men dagen kommer mest spenderas med läxor och sims. Har just nu en liten spel paus. ska byta om och så, sen spela tills någon skriker åt migXD Tur att jag är det enda barnet hemma.


RSS 2.0