Snö?

det har faktist snöat idag i all ära av första advent. Och det verkar som att jag kommer få fira andra advent med min ögonsten ^^. Min systerdotter Ellie!

Är lite arg på bloggen just nu då jag vill ha upp min nya header men den verkar inte vilja sammarbeta med mig........

Menmen, imorgon blir det sitta framför datorn och jobba igen.... Börjar trivas som webbmaster, ska man starta en sådan firma kanske?

Tror jag lyckats.....

ser ni en hemsida med bakgrund och header på basab.net?

TRÖTT!

Hehe, så känner jag nu. Blev veckan simning med Lella ikväll ändå, 50 längder. Ganska dåligt för att vara oss med ingen av oss var taggad eller på topp.

Har fått webbhotell och domän nu. Fick även skaffa ett ftp-program men men man behöver ju göra allt en första gång för att lära sig. Det ska nog bli bra, får ju se vad jag får betalt för det här också.... Tydligen vill ju min syster också ha en hemsida... men typ ljudet av vågor....

Cause I´m a 21st Century digital Girl,
I don't know how to love, but I live in this world

Jaha....

Löste minn bakgrunds problem lite annorlunda, hoppas chefen blir nöjd. Men nu är insperationen slut, har ju fixat med telia, ring telefon samtalet jag skulle och har nu bara ett mejl att skicka. Sen ska jag ha någon bra ide för hur jag kna skriva en lagom lång, relevant och intressant text om BAS.... och göra en vatten stämpel!
Det kan ju bli kul då...

Det går framåt

Har nu beställt domän och webbhotell genom telia. Har nab allt annat där så är det ju bara att fortsätta i samma spår. Nu ska jag bråka med mina bakgrunder som inte vill samarbeta... får kanske använda lite våld?

Och hur fan gör jag dethär?

Så känner jag just nu, jag kan designa en hemsida i mitt program med flera sidor och länkar och allt de där. Men nu har jag även fått det fina ansvaret att skaffa domän, webbhotell och sköta all sådan kontakt. =S  Jag har nu tydligen 3 olika jobb åt min pappa 1a hänga på spaden, 2a webbdesigner/webbmaster och nu 3e sekreterare.... Hoppas någon där ute håller tummarna för mig, kommer behöva de!


"She's not a saint
And she's not what you think
She's an actress, whoa
But she's better known
For the things that she does
On the mattress, whoa
Soon she's gonna find
Stealing other people's toys
On the playground won't
Make you many friends
She should keep in mind
She should keep in mind
There is nothing I do better than revenge

She looks at life like it's

A party and she's on the list
She looks at me like I'm a trend
And she's so over it
I think her ever present
Frown is a little troubling
And she thinks I'm psycho
'cause I like to rhyme her name with things
But sophistication isn't
What you wear or who you know
Or pushing people down
To get to where you wanna go
They wouldn't teach you that
In prep school so it's up to me
But no amount of vintage dresses gives you dignity" Better than revenge - Taylor Swift

Suck....

Nu tog inspirationen slut en aning, har en grund men nu ska man ju hitta på något jävligt smart och bra att skriva på sidan och väl formulerat ska de va.... Aja får väl skissa lite på papper nu.

Morron....

Jepp jag är vaken men ska turligtnog inte ut och stå i någon lerig grop idag. Nej ska ju bygga hemsida..... Vi får se hur det går, har ju nästan en grund i alla fall men får öva en del på att göra miniatyr bilder, drygt!

Ställde väckarklockan onödigt tidigt idag då jag funderade på att gå ut och ta foton på soluppgången, men när klockan väl ringde som stängdes den snabbt av och jag återvände till min dvala. Tur var väl det för nu när jag tittar ut ser jag bara gråa moln och dimma.

Leka lite med de man läst.

Sitter just nu och jobbar med min nya sysselsättning, iallafall för den närmaste veckan. Fixar en homsida åt min pappa. Önska min lycka till!

Back again...

...We hope!

RSS 2.0